Iwan Timmer- en Bouwservice

Iwan Timmer- en Bouwservice

Welkom op de webpagina van Iwan Timmer- en Bouwservice op eentimmerman.nl - de beste timmermannen website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Iwan Timmer- en Bouwservice

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Hier ook, lapt de planning aan zijn laars... We hadden een ingrijpende verbouwing waarbij stukadoor, elektricien, loodgieter, enz ook tegelijkertijd bezig waren. Iedereen heeft zich netjes aan de planning gehouden en bij hem ging er vanalles mis. Spullen niet op tijd, maar aan komen waaien wanneer het hem zelf uit komt en daardoor cruciale dingen te laat opgeleverd. Komt afspraken niet na. Geen zaken mee doen.
Beantwoorden  • 
Inderdaad. Hier idem.
Beantwoorden  • 
Wij hebben eenzelfde ervaring. Dit is een onbetrouwbaar figuur. Geen zaken mee doen!
Beantwoorden  • 
Ons is een project met dit bedrijf erg slecht bekomen. Het betrof een flinke opdracht (>25k). De communicatie is slecht (we werden niet op de hoogte gehouden van status en planning, wensen niet zorgvuldig geinventariseerd, etc) en afspraken worden niet nagekomen. We kregen het idee dat onze opdracht tussen neus en lippen door moest gebeuren, we kregen niet de tijd en aandacht die we met een dergelijke opdracht verwachten. De klant-ervaring was daardoor slecht. De opdracht is door hen halverwege gestaakt, met nog tal van openstaande punten en klachten. Helaas weigert men nog contact met ons te hebben om zaken op te lossen (telefoon en mail wordt niet beantwoord), ik heb nog nooit zoiets meegemaakt.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eentimmerman.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Iwan Timmer- en Bouwservice
Anjerstraat 13
6591XS Gennep

+31 (0)485 517454

Deel deze pagina

Iwan+Timmer-+en+Bouwservice img