De Timmerman

De Timmerman

Begin 2007 vestigde De Timmerman zich op industrieterrein Bargermeer 4 in Emmen. Aanleiding zijn vier jaar terug opgestarte onderneming te verplaatsen, had alles van doen met het niet kunnen realiseren van uitbreidingsplannen in zijn woonplaats Klijndijk.

Op de nieuwe locatie richt Bennen zich samen met vijf werknemers op een brede diversiteit van bouwopdrachten: van verbouw en renovatie van oude boerderijen en dertigerjaren huizen, via modale aanbouwopdrachten, de bouw/inrichting van badkamers tot het plaatsen van kozijnen, ramen etc.

Bennen kwalificeert zijn werknemers dan ook als vaklieden die behalve in het reguliere werk, tevens geschoold zijn in het realiseren van gespecialiseerde klussen. Bij de uitvoering van bouwkundige opdrachten richt De Timmerman zich hoofdzakelijk op de particuliere markt. Recent heeft Sake Bennen zijn onderneming uitgebreid met De Installateur. Directe aanleiding was de structurele behoefte aan dit specialisme tijdens de eigen bouwwerkzaamheden.

Bij de verhuizing van De Timmerman naar het Emmer bedrijventerrein sloeg Sake Bennen de handen trouwens ineen met collega- en Z.O.N. ondernemer Eit Middeljans. Beider behoefte aan uitbreiding resulteerde in een gezamenlijke bouw van een loods, waar –weliswaar gescheiden – beide bedrijven onderdak vinden.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Timmerman

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eentimmerman.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Timmerman
David Livingstonestraat 1
7825AE Emmen

+31 (0)591 673999

Deel deze pagina

De+Timmerman img