Koppens-van den Broek

Koppens-van den Broek

Timmerbedrijf Koppens-v.d. Broek is een zelfstandig en betrouwbaar bedrijf met ervaren medewerkers. Altijd vooruit kijkend naar de toekomst door de inzet van nieuwe systemen en producten en gespecialiseerde scholing voor onze medewerkers.

Timmerbedrijf Koppens-v.d. Broek B.V. is opgericht in 1995. Door hard werken te combineren met veel inzet en doorzettingsvermogen, is Koppens-v.d. Broek uitgegroeid tot een modern bedrijf met zo’n twintig medewerkers. Het kantoor met ruime loods van 700 m2 in Deurne wordt dan ook ten volle benut voor het prefabriceren van producten en opslag van goederen.

Door hard werken te combineren met veel inzet en doorzettingsvermogen, is Koppens-v.d. Broek uitgegroeid tot een modern bedrijf met zo’n twintig medewerkers.
De klantenkring is breed: Koppens-v.d. Broek werkt zowel voor de particuliere sector als voor renovatieprojecten of in onderaanneming. Vragen van klanten worden snel opgepakt en er wordt gemakkelijk en flexibel met u meegedacht.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eentimmerman.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Koppens-van den Broek
Dukaat 19
5751PW Deurne

+31 (0)493 351474

Deel deze pagina

Koppens-van+den+Broek img