Wessling Timmerbedrijf

Wessling Timmerbedrijf

Welkom bij Wessling Timmerbedrijf, uw vakman voor bijna alle klussen in en om het huis!

Opgericht in september 1999 en veelal werkzaam in de particuliere sector. Inmiddels weten ook steeds meer bedrijven de weg naar ons bedrijf te vinden. U kunt ons inzetten voor het afhangen van een deur tot het plaatsen van een uitbouw. Wij hebben een brede interesse en daardoor zeer veel ervaring in klus- en bouwprojecten.

Wij staan garant voor vakwerk en deskundigheid. Door onze creativiteit zoeken wij voor uw klus een passende en goede oplossing, dit doen wij in overleg met u.

Steeds meer kregen wij de vraag van particulieren of wij ook goederen vervoeren. Daarom zijn wij sinds 2012 gestart met Wessling Transport. Een nieuwe tak in ons bedrijf om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn bij de aanschaf van nieuwe meubels. Maar ook als u een grote hoeveelheid spullen wil verplaatsen, die niet in uw auto passen, kunt u ons inschakelen.

Hangt uw deur scheef? Lekt uw raamkozijn? Wilt u al jaren van die donkere zolder een gezellige plek maken? Dat tuinhuisje in de tuin ligt nog steeds op de pallet? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eentimmerman.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Wessling Timmerbedrijf
Lambarenestraat 17
2622DN Delft

+31 (0)15 2628110

Links

Website
-

Deel deze pagina

Wessling+Timmerbedrijf img